Palvelut

Nettisivut

Kotisivut ovat usein ensimmäinen kontakti, jonka tarjoat asiakkaallesi, ja jonka perusteella ensivaikutelma yrityksen tarjoamista palveluista ja tuotteista syntyy. Tästä syystä on erittäin tärkeää panostaa kotisivujen laatuun. Potentiaalinen asiakas vertailee usein eri yritysten välillä ja laadukkaasti toteutetut kotisivut antaa yrityksen palveluista paremman kuvan ja asiakkaan on helpompi tehdä ostopäätös.

Kotisivut ovat myös hyvin tärkeä osa asiakaspalvelua. Itse ainakin asiakkaana arvostan sitä, jos löydän tarvittavat tiedot mahdollisimman helposti ja nopeasti. Se säästää sekä asiakkaan, että myös sinun omaa työaikaasi.

Käytän kotisivualustana maailman suosituinta julkaisujärjestelmää, WordPressiä ja asennan sivut WordPress-alustaa varten optimoidulle palvelimelle – yksi kotimainen vaihtoehto on hostaan.fi.

Käytän kotisivujen rakentamiseen vain WordPressin avoimen lähdekoodin editoreja ja lisäosia.

Huom! Teen nettisivut aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan, joko valmiiden materiaalien pohjalta tai avaimet käteen -ratkaisuna. Tästä syystä en voi määritellä hintaa etukäteen, vaan se määräytyy yksilöllisesti sivujen vaativuuden ja toiminnallisuuksien perusteella. Alkukartoituksen jälkeen saat kirjallisen tarjouksen, jonka hyväksymällä pääsemme etenemään projektissa.

Nettisivujen ylläpitopalvelut

Nettisivujen julkaisujärjestelmän ja lisäosien päivitykset on syytä pitää ajan tasalla, sillä ne sisältävät tärkeitä korjauksia sivuston toimivuuden ja tietoturvan kannalta. Sivusto voi esimerkiksi kaatua tai hakkerit voivat aiheuttaa sivustoille haittaa, elleivät päivitykset ole kunnossa ja tämä aiheuttaa moninkertaisen työn sekä kustannukset, kuin mitä sivuston jatkuva ylläpito olisi vaatinut.

Tarjoan kuukausimaksullisia ylläpitopalveluita WordPress-sivuistoille, joiden avulla sivustonne pysyvät toimintakykyisinä eikä teidän tarvitse huolehtia päivitys- ja ylläpitotöistä itse. Ei haittaa, vaikka joku muu olisi tehnyt sivustonne, voitte ostaa ylläpitopalvelut meiltä. Kahteen ylläpitopalvelu pakettiin kuuluu myös sisältötyötä. Sisältötyö voi olla esimerkiksi kuvien, tekstien tai tarjousten päivittämistä sivustolle asiakkaan valmiista sisällöstä.

Sosiaalisen median palvelut

Somen ylläpidon tai sisällöntuotannon ulkoistaminen on erinomainen ratkaisu yritykselle, joka haluaa itse keskittyä yrityksen ydintoimintaan, sekä saada uusia ideoita sisältöihin. Ulkoistamalla somen voit saada tuoreita ideoita ja laadukasta sisältöä yrityksesi somekanaviin.

Entäpä hinta, kuinka paljon tällainen somen ulkoistaminen sitten maksaa? Olen listannut alle muutaman esimerkkipaketin, mutta ne ovat täysin räätälöitävissä tarpeisiinne ja hinta määräytyy palvelun laajuuden mukaisesti. Tutustu vaihtoehtoihin ja ota yhteyttä, tai jätä yhteydenottopyyntö, niin suunnitellaan yrityksellenne sopiva ratkaisu.

Somekalenteri

Somekalenteri on ratkaisu sinulle, jos haluat huolehtia itse sometiliesi päivittämisestä ja sisällöstä, mutta ideat ovat vähissä. Kalenteriin kirjataan aiheet valmiiksi, jonka pohjalta sinun on helpompi tehdä julkaisuja.

Toteutan somekalenterin sen mukaan, miten aktiivisena haluat tiliäsi pitää. Kalenterin voi tehdä esimerkiksi kuukaudeksi eteenpäin.

Sisällöntuotanto + muut kertaluontoiset työt, alk. 55e/h + alv 24%

Yritykselle voi tulla eteen hetki, kun tarvitaan esimerkiksi markkinointimateriaalia tai tietynlaista sisältöä someen nopeallakin aikataululla, mutta aika on kortilla tai ideoita ei synny. Teen yksittäisiä tekstejä, verkkosivujen tekstejä, somepäivityksiä, TikTok- tai Reels-videoita, perinteisten mainosten suunnittelua sekä muita kertaluonteisia töitä, jotka laskutan tuntilaskutuksella. Ennen työn aloitusta saat arvion työajasta.

Sujuvan yhteistyön vuoksi toivon, että kerrot minulle yrityksestäsi, palveluistasi ja tuotteistasi sekä tietysti odotuksistasi. Tarvitsen myös sopimuksessa määritellyt materiaalit ja tiedot sovin aikataulun mukaisesti. Jos aikataulu venyy asiakkaan toimittamattomien materiaalien ja tietojen vuoksi, joudun laskuttamaan loput työt voimassaolevan hinnaston mukaisesti tuntityönä.

Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero 24% sekä mahdolliset matkakustannukset (0,53e/km).

Scroll to Top