nettisivujen suunnittelu ja toteutus. nettisivujen ylläpitopalvelut.

Nettisivut

Kotisivut ovat usein ensimmäinen kontakti, jonka tarjoat asiakkaallesi, ja jonka perusteella ensivaikutelma yrityksen tarjoamista palveluista ja tuotteista syntyy. Tästä syystä on erittäin tärkeää panostaa kotisivujen laatuun. Potentiaalinen asiakas vertailee usein eri yritysten välillä ja laadukkaasti toteutetut kotisivut antaa yrityksen palveluista paremman kuvan ja asiakkaan on helpompi tehdä ostopäätös.

Kotisivut ovat myös hyvin tärkeä osa asiakaspalvelua. Me arvostamme itse asiakkaana sitä, että löydämme tarvittavat tiedot mahdollisimman helposti ja nopeasti. Se säästää sekä asiakkaan, että myös sinun omaa työaikaasi.

Käytämme kotisivualustana maailman suosituinta julkaisujärjestelmää, WordPressiä ja sivut asennetaan WordPress-alustaa varten optimoidulle palvelimelle – yksi kotimainen vaihtoehto on hostaan.fi.

Käytämme kotisivujen rakentamiseen vain WordPressin avoimen lähdekoodin editoreja ja lisäosia.

Huom! Nettisivut toteutetaan aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan, joko valmiiden materiaalien pohjalta tai avaimet käteen -ratkaisuna. Tästä syystä emme voi määritellä hintaa etukäteen, vaan se määräytyy yksilöllisesti sivujen vaativuuden ja toiminnallisuuksien perusteella. Alkukartoituksen jälkeen saat kirjallisen tarjouksen, jonka hyväksymällä pääsemme etenemään projektissa.

Nettisivujen ylläpitopalvelut

Nettisivujen julkaisujärjestelmän ja lisäosien päivitykset on syytä pitää ajan tasalla, sillä ne sisältävät tärkeitä korjauksia sivuston toimivuuden ja tietoturvan kannalta. Sivusto voi esimerkiksi kaatua tai hakkerit voivat aiheuttaa sivustoille haittaa, elleivät päivitykset ole kunnossa ja tämä aiheuttaa moninkertaisen työn sekä kustannukset, kuin mitä sivuston jatkuva ylläpito olisi vaatinut.

Tarjoamme kuukausimaksullisia ylläpitopalveluita WordPress-sivuistoille, joiden avulla sivustonne pysyvät toimintakykyisinä eikä teidän tarvitse huolehtia päivitys- ja ylläpitotöistä itse. Ei haittaa, vaikka joku muu olisi tehnyt sivustonne, voitte ostaa ylläpitopalvelut meiltä. Kahteen ylläpitopalvelu pakettiin kuuluu myös sisältötyötä. Sisältötyö voi olla esimerkiksi kuvien, tekstien tai tarjousten päivittämistä sivustolle asiakkaan valmiista sisällöstä.

Sujuvan yhteistyön vuoksi toivon, että kerrot minulle yrityksestäsi, palveluistasi ja tuotteistasi sekä tietysti odotuksistasi. Tarvitsen myös sopimuksessa määritellyt materiaalit ja tiedot sovin aikataulun mukaisesti. Jos aikataulu venyy asiakkaan toimittamattomien materiaalien ja tietojen vuoksi, joudun laskuttamaan loput työt voimassaolevan hinnaston mukaisesti tuntityönä.

Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero 24% sekä mahdolliset matkakustannukset (0,53e/km).
markkinointipalvelu hehku

Laadukkaat nettisivut tyytyväisyystakuulla

Scroll to Top