somepaketit. somekalenteri. yksittäiset julkaisut.

Sosiaalinen media

Sosiaalisen median palvelut

Somen ylläpidon tai sisällöntuotannon ulkoistaminen on erinomainen ratkaisu yritykselle, joka haluaa itse keskittyä yrityksen ydintoimintaan, sekä saada uusia ideoita sisältöihin. Ulkoistamalla somen voit saada tuoreita ideoita ja laadukasta sisältöä yrityksesi somekanaviin.

Entäpä hinta, kuinka paljon tällainen somen ulkoistaminen sitten maksaa? Olemme listannut alle muutaman esimerkkipaketin, mutta ne ovat täysin räätälöitävissä tarpeisiinne ja hinta määräytyy palvelun laajuuden mukaisesti. Tutustu vaihtoehtoihin ja ota yhteyttä, tai jätä yhteydenottopyyntö, niin suunnitellaan yrityksellenne sopiva ratkaisu.

Somekalenteri

Somekalenteri on ratkaisu sinulle, jos haluat huolehtia itse sometiliesi päivittämisestä ja sisällöstä, mutta ideat ovat vähissä. Kalenteriin kirjataan aiheet valmiiksi, jonka pohjalta sinun on helpompi tehdä julkaisuja.

Toteutamme somekalenterin sen mukaan, miten aktiivisena haluat tiliäsi pitää. Kalenterin voi tehdä esimerkiksi kuukaudeksi eteenpäin.

Yritykselle voi tulla eteen hetki, kun tarvitaan sisältöä someen nopeallakin aikataululla, mutta aika on kortilla tai ideoita ei synny. Teemme myös yksittäisiä somepäivityksiä, TikTok- tai Reels-videoita, jotka laskutamme tuntilaskutuksella. Ennen työn aloitusta saat arvion työajasta.

Kertaluontoiset työt, alk. 55e/h + alv 24%

Scroll to Top